Dakraamgordijnen.be » Rolgordijnen

Rolgordijn

✔ Voor gewone ramen
✔ Zelfde stoffen als onze dakraamgordijnen
✔ Op maat gemaakt
✔ Goede materialen en constructie
✔ Scherpe prijs
✔ Ruime keuze aan stoffen
Product eigenschappen
Voor gewone ramenDakraamgordijnen.nl verkoopt nu ook rolgordijnen voor gewone ramen. Onze rolgordijnen worden volledig op maat gemaakt, voor een verrassend lage prijs. U hoeft dus niet te knippen en zagen. Vul snel de maat in en u ziet direct de prijs.
Eenvoudig en doeltreffendHet Rolgordijn op maat van Ouro is voordelig en goed. De onderdelen en stof zijn van hoge kwaliteit. Het rolgordijn wordt op maat voor u gemaakt en past perfect in uw raam. De stof zit om een verstevigde aluminium buis voor maximale duurzaamheid.
Oog voor detailAlle afwerking is van hoog niveau, voor een verrassend lage prijs! De metalen montage-brackets zorgen er voor dat uw rolgordijn stevig vast gezet kan worden. Dankzij onze gepatenteerde technieken werkt het rolgordijn prettig en gaat het lang mee.
Safety first! Met de veiligheids-clip kunt u het koord strak langs de muur hangen. Dat staat niet alleen mooier, het is ook veel veiliger voor kinderen. Bovendien is het koord zo minder interessant voor huisdieren.
Meetinstructie
Hoogte: meet altijd vanaf het bovenste punt waar het rolgordijn komt te hangen tot waar de stof moet komen. Bijvoorbeeld tot op de vensterbank.

Breedte:
De breedte die je bij ons opgeeft wordt de breedte van het hele systeem, inclusief montagedelen. Aan beide zijden is 1,75 cm nodig voor de montagedelen. Hier zal dus geen stof hangen. Bij montage in de dag dekt de rolgordijnstof dus nooit het volledige raam af. Mocht je dit willen, dan kun je beter een van onze rolgordijnen met zijgeleiding bestellen, of kiezen voor montage op de dag.

In de dag: meet de volledige breedte tussen de twee wanden of kozijnen waar het rolgordijn in komt te hangen.

Op de dag: geef aan hoe breed je het rolgordijn systeem wilt hebben. Houd er rekening mee dat aan beide zijden 1,75 cm van de opgegeven maat niet met stof bedekt zal worden. Wil je dat de stof het raam overlapt, tel dan in ieder geval 35 millimeter bij de breedtemaat op. Controleer wel of die ruimte er ook is boven het raam, voor de montage.


Beoordelingen

Trusted Shops