Dakraamgordijn voor VELUX ®

✔ Vermindert warmteverlies via uw dakraam
✔ Volledige verduistering dankzij zijgeleiders
✔ Ruime keuze in kleur en motief
✔ Frame aluminium, wit of creme-kleurig
✔ Exact op maat gemaakt voor uw VELUX ® dakraam
✔ Hoge kwaliteit

Populaire maten en kleuren direct uit voorraad leverbaar (aangegeven met ): op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis. Overige maten en kleuren worden zeer snel op maat gemaakt en binnen 6 werkdagen geleverd! Kies de maat en een kleur om de verwachte levertijd te zien!
Product eigenschappen
midnight blue dakraamgordijn
In slechts vijf minuten te monteren Het Ouro Premium Dakraamgordijn past perfect in uw dakraam en is kinderlijk eenvoudig te installeren. Alles wat u nodig heeft is een schroevendraaier en 5 minuten tijd. Op onze website kunt u voordat u bestelt een installatievideo bekijken waar u kunt zien hoe eenvoudig de montage is.
recensies dakraamgordijnen
Waar voor uw geld Onze premium dakraamgordijnen zijn voordeliger dan originele dakraamgordijnen, maar van zeer hoge kwaliteit. Wij leveren de producten met uitgebreide garantie en heldere instructies. Onze klantenservice staat bovendien voor u klaar. U hoeft ons niet alleen op ons woord te vertrouwen; lees gerust de ervaringen van onze klanten en bekijk de productvideo's op YouTube.
aluminium frame voor verduistering
100% verduistering Kiest u voor een verduisterende stof? Dan wordt uw rolgordijn geleverd met een speciale laag aan de achterzijde. Deze laag weerkaatst het licht en zorgt er bovendien voor dat de zichtbare stof niet verkleurt. Dankzij de borstels in de zijgeleiders en de speciale rubberen strip aan de onderzijde lekt er geen licht langs de kanten en ontstaat er geen aura van licht om de stof heen.
energie besparend
Bespaar energie Dankzij de unieke zijgeleiders, de coating (alleen bij verduisterende stof) en andere slimme eigenschappen zorgt het Ouro Premium Dakraamgordijn niet alleen voor verduistering, maar ook voor goede isolatie. Een onafhankelijke instelling (British Blinds Association) heeft een vermindering van warmteverlies tot maar liefst 43% gemeten bij enkel glas. Voor dubbel glas en driedubbel glas is de vermindering respectievelijk 33% en 12%.
vindplaats dakraam codes
Op maat gemaakt Omdat het product exact op maat gemaakt wordt is het belangrijk om uw dakraam goed na te meten. Gelukkig is dit niet ingewikkeld. Wij helpen u op weg; op onze website kunt u een duidelijke meetinstructie vinden. Voor de meeste dakramen hoeft u bovendien alleen de maat te vergelijken met de glasmaten die wij u na selectie van uw merk en type dakraam op de website tonen. Staat uw type er niet bij, of komen de maten niet overeen? Geen nood, dan bestelt u een dakraamgordijn op maat.
Veelgestelde vragen over dit product

Kan ik het zelf installeren? Is het moeilijk?

Het is juist heel eenvoudig. U kunt het helemaal zelf installeren. Ouro besteedt veel aandacht aan innovatie. Een van deze innovaties is onze eenvoudige installatie. U plakt het gordijn eerst op zijn plek, vervolgens heeft u beide handen vrij om het veilig vast te zetten met twee schroeven. De zijgeleiders schuift u boven in de cassette en daarna zet u deze onder vast met nog eens twee schroeven. Klaar!

Mijn dakraam hangt heel hoog, is er een oplossing?

Op onze accessoires pagina kunt u een telescopische steel bestellen van 2 of 3 meter. Hiermee kunt u zowel het rolgordijn als het dakraam openen en sluiten.

Kan mijn dakraam nog wel open met het rolgordijn?

Geen enkel punt. Aangezien het dakraamgordijn op het draaiende gedeelte van het kozijn wordt geïnstalleerd en de cassette op het glas van het dakraam rust, kan het dakraam gewoon open en dicht worden gedaan.

Kan het rolgordijn ook half open?

Het rolgordijn kan op iedere gewenste hoogte worden vastgezet.

Wat is het verschil tussen Ouro en originele VELUX ® Rolgordijnen?

Wij verkopen niet de rolgordijnen van de originele dakraam merken, maar hebben ons eigen rolgordijnsysteem ontwikkeld. De Ouro dakraamgordijnen worden exact op maat gemaakt voor uw VELUX ® dakraam. Het systeem is getest door de keuringsdienst BBA in Groot Brittannië en voldoet aan de Europese richtlijnen met betrekking tot kindveiligheid. Het Ouro dakraam rolgordijn systeem is volledig koordloos en mede daardoor zeer eenvoudig te installeren. Het wordt in Noord Ierland gemaakt en ook bijna alle onderdelen komen van leveranciers in Europa. Het Ouro dakraamgordijn is van zeer goede kwaliteit en doet niet onder voor de originele alternatieven. Het heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Perfect als alternatief voor orginele VELUX® rolgordijn.

Waar komen de dakraamgordijnen vandaan?

Onze dakraamgordijnen worden op maat voor u gemaakt in Noord-Ierland. Bijna alle materialen komen uit Europa.

Kloppen de kleuren van de stoffen op de website wel met de realiteit?

Wij proberen om een zo goed mogelijk beeld te geven van de stoffen. De instellingen van uw scherm en de lichtval op de stof bij u in huis kunnen invloed hebben op de weergave. Uit ervaring weten wij dat de meeste stoffen goed voldoen aan de verwachting van onze klanten. Wilt u echt een bijzondere kleur stof, dan raden we u aan eerst een of meerdere stofstalen te bestellen zodat u rustig kunt kijken of de kleur bij uw interieur past.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn gordijn(en) heb?

Dat hangt er van af hoe populair uw type dakraam is en welke stof u kiest. Voor enkele populaire VELUX ® dakramen hebben wij Ouro rolgordijnen op voorraad in de meest populaire stoffen. Deze worden vaak dezelfde dag nog verzonden. Als er geen voorraad is wordt uw dakraamgordijn op maat gemaakt. Reken enkele dagen voor het produceren en enkele dagen voor de bezorging. In de regel zorgen wij er voor dat uw bestelling binnen 9 werkdagen geleverd is.

Installatie instructies
Unieke zeer eenvoudige montage. Je hebt alleen een schroevendraaier nodig en 5 minuten tijd. Bekijk de video en zie hoe eenvoudig onze dakraamgordijnen te monteren zijn.

 Beoordelingen

Trusted Shops